Vákuum matracok


Vákuummatracnak nevezzük azokat a matracokat, amelyeket a szállítás megkönnyítése érdekében présgép segítségével a levegő kipréselésével henger formára csomagolnak. A vákuum matracokat általában hideghabból, latexből vagy memory alapanyagból készítik. Fontos, hogy a vákuum matracokat tilos kicsomagolás után azonnal használatba venni, szigorúan várni kell minimum 24 órát, hogy a matrac visszanyerje eredeti alakját!


4M Memory Fedőmatrac

4M Memory Fedőmatrac

A 4M Memory fedőmatrac prémium 55kg/m3 körüli sűrűségű memóriahabból készült, így képes a legkeményebb fekvőfelületet is puhává és kényelmessé varázsolni, miközben a test kellő alátámasztása is megmarad.
25 900 19 500 Ft
6M Memory fedőmatrac

6M Memory fedőmatrac

Tegye meglévő matracát kényelmesebbé a 6 cm vastag, lágy, formakövető memóriahab matracunkkal: 6M Memory fedőmatrac a teljes komfort érdekében! Ha szeretné puhábbá varázsolni matracát, de nem akarja lecserélni a meglévőt, akkor válassza a 6 cm-es magasságú 6M Memory fedőmatracunkat, mely prémium minőségű 55kg/m3 körüli sűrűségű memóriahabból készült.
36 900 25 900 Ft
Uni Mef Vákuum matrac

Uni Mef Vákuum matrac

15 cm vastagságú Uni Mef matrac kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a hideghabnak és a memóriahabnak köszönhetően, ráadásul nagyon kedvező áron kapható! Ne habozzon, ez az Ön matraca! A vákuumcsomagolás miatt akár személyautóval is hazaviheti! A kemény matracfelületet kedvelőknek ajánljuk!
39 900 28 900 Ft
Casa vákuum matrac

Casa vákuum matrac

“Casa” matracunk, mely igazán kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű Eliocell hideghab matrac, hosszú élettartamával kitartó társa lesz az elkövetkező években!
39 900 29 900 Ft
Visco Eco Vákuum matrac

Visco Eco Vákuum matrac

A 15 cm vastagságú Visco Eco 10+4 matrac biztos társa less az ágyban: stabil tartásával és komfortos felületével nem okoz majd csalódást! Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a hideghabnak és a memóriahabnak köszönhetően, ráadásul nagyon kedvező áron kapható!
54 900 31 900 Ft
8M Memory fedőmatrac

8M Memory fedőmatrac

8M Memory fedőmatrac a maximális komfort érdekében! Strapabíró, nagy teherbírású prémium kategóriás memóriahab matrac maximalistáknak! Túl kemény matraca van, vagy egyszerűen egy kis luxusra vágyik? A 8 cm-es magasságú 8M Memory fedőmatracunk akkor Önnek készült, hiszen csúcskategóriás 55kg/m3 körüli sűrűségű memóriahabból készült.
41 900 36 900 Ft
Tevere 16 vákuum matrac

Tevere 16 vákuum matrac

A Tevere 16 matrac azok számára készült, akik egy kedvező ár-érték arányú kemény felületű habmatracra vágynak, és fontos számukra az egészséges alátámasztás a gerincük és testük védelme érdekében. A matrac 7 ergonómiai zónával szolgálja az egészséges alvást és a test anatómiájának megfelelő nyomáselosztást.
49 900 39 900 Ft
Visco Plus Vákuum matrac

Visco Plus Vákuum matrac

A 17 cm vastagságú Visco Eco 10+6 matrac kiváló ár-érték arányó memóriahabos matrac, mely komfortosságot, pihentető alvásélményt ígér, stabil szerkezeténél fogva pedig hosszú élettartamot! A félkemény matracfelületet kedvelőknek ajánljuk!
63 900 39 900 Ft
Caorle Vákuum matrac

Caorle Vákuum matrac

Hagyományos, egyszerű és minőségi 20 cm-es matrac, amit 32kg/m3 sűrűségű, feszes tartású jól szellőző Eliocell hideghab alkot. Az Eliocell hideghab ár-érték arányt tekintve a hideghab matracok közül kiemelkedő, mivel költséghatékonysága mellett nagyon jó formastabilitással rendelkezik.
49 900 39 900 Ft
Tevere 20 vákuum matrac

Tevere 20 vákuum matrac

A Tevere 20 matrac 7 ergonómiai zónával szolgálja az egészséges alvást és a test anatómiájának megfelelő nyomáselosztást. A kulcsfontosságú testtájakon – mint pl. fej, nyak, váll, csípő – megfelelő alátámasztást biztosít ahhoz, hogy a gerince és a végtagjai a helyes testtartást vegyék fel alvás közben is.
58 900 49 900 Ft
Callista matrac

Callista matrac

20 cm vastag vákuumcsomagolt Eliocell hideghab matrac, mely 7 ortopéd zónával van ellátva. A nyitott sejtszerkezetű Eliocell hidgehab kiváló légáteresztést, formatartást és pontos nyomáselosztást biztosít.
57 900 49 900 Ft
Lerici Vákuum matrac

Lerici Vákuum matrac

A 20 cm vastagságú Lerici matrac különleges luxus kényelmet biztosító felső HR hideghab rétege pontról pontra követi a test vonalát, így a fekvőfelület maximálisan kényelmes és befogadó lesz. A matrac alapja egy 32kg/m3 sűrűségű Eliocell hideghab, amelyre egy 40 kg/m3 nagysűrűségű HR hideghab réteg került.
74 900 59 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.