Tempur Sealy S&F matracok


A Tempur anyag egy nyitott sejtszerkezetű, hőre érzékeny viszkoelasztikus hab, mely tökéletesen csökkenti a nyomáspontok által kialakult kellemetlen érzést. Eloszlatja a test által a matracra nehezedő nyomást. A Tempur a világ legnagyobb matracgyártója. Már az Ő tulajdonuk és így a Tempur csoporthoz tartozik a világ egyik legjobb matracait gyártó Sealy  és a Stearns & Foster


Tempur Topper 3.5 fedőmatrac

Tempur Topper 3.5 fedőmatrac

Praktikus, bárhová könnyedén szállítható TEMPUR fedőmatrac, hogy Önnek ne kelljen lemondania a tökéletes komfortérzetről sosem! Legyen szó akár hosszabb utazásról, nyaralásról, vagy éppen az otthoni ágy vált kényelmetlenné: a 3,5 cm vastagságű, levehető és mosható huzatú fedőmatrac nem fog csalódást okozni!
120 900 102 800 Ft
Tempur 7cm fedőmatrac

Tempur 7cm fedőmatrac

A csodálatos TEMPUR anyag forradalmat indított el az alváskultúra területén és bizonyította, hogy nem szükséges választanunk: a matracnak nem kell keménynek lennie, vagy puhának, ha egyszer lehet mindkettő is egyben.
184 900 Ft
Tempur Original 15

Tempur Original 15

Szeretne egy megbízható luxus kategóriájú matracot, mely lehetővé teszi a maximális és személyreszabott komfort elérését alvás közben? A testforma követő kényelmet és forgolódás mentes elhelyezkedést ígérő Tempur Original 15 matraccal most megvalósíthatja vágyát!
280 900 Ft
Sealy Hybrid Style

Sealy Hybrid Style

299 900 Ft
Tempur Cloud 19

Tempur Cloud 19

Tökéletes összetétel, nyomáscsökkentés és ortopédiai hatások: mindezt jelenti a TEMPUR Cloud 19 matrac! A TEMPUR CLOUD matracok ötvözik a különleges TEMPUR-minőséget, azaz a természetes alátámasztást nyújtó tulajdonságát és az azonnali ellazulást biztosító egyedi lágyságot.
336 900 Ft
Tempur Original 19

Tempur Original 19

Szeretne pihentető, szép álmokkal szőtt alvásélményeket? A kényelmes alvópozíciót és forgolódás mentes elhelyezkedést ígérő Tempur Original 19 matraccal most megvalósíthatja vágyát! A TEMPUR matracok Original családját alkotó 19 cm magas emlékezőhab matrac kiváló azok számára, akik a TEMPUR klasszikus változatát kedvelik.
336 900 Ft
Tempur Sensation 19

Tempur Sensation 19

A TEMPUR matracok Sensation családjába tartozó 19 cm magas emlékezőhab matrac azoknak készült, akik a középpontban szeretnek lenni és elvárják, hogy igényeik és elvárásaik mindig teljesüljenek! Ez a TEMPUR matrac stabil és strapabíró, mégis lágy és rugalmas is, mely sokoldalúság a jól megtervezett szerkezeti felépítésnek köszönhető.
336 900 Ft
 Sealy Hybrid Classic

Sealy Hybrid Classic

Nem fog hinni saját érzeteinek, ha kipróbálja ezt a matracot! A teljesen új technológiával kidolgozott 29 cm magas Hybrid Classic matrac ötvözi az Ön igényének megfelelően kialakított luxust és a legmodernebb alváskultúrának megfelelő éjszakai kényelmet!
349 900 Ft
Sealy Hybrid Plush

Sealy Hybrid Plush

Nem gondoltuk volna, hogy túl lehet szárnyalni a Hybrid Classic matracot, de a Hybrid Plush matracnak sikerült! Ez a matrac ugyanis még magasabb – már 32 cm! –, alkalmas akár mozgatható ágyrácshoz is, mivel felépítése maximalizálja a komfort memória gél és a titánium rugórendszer teljesítményét!
379 900 Ft
Tempur Sensation Supreme 21

Tempur Sensation Supreme 21

Erről a matracról cask felsőkokokban lehet beszélni, hiszen rengeteg előnyös tulajdonságát felsorolni is nehéz feladat, íme néhány: fullortopédikus, formakövető, rugalmas, komfortos, gerinckímélő, luxuskategóriás, hypoallergén, elegáns huzatú stb.! A Tempur Sensation 21 csúcskategóriás luxusmatrac speciális testérzékelő funkcióval rendelkezik.
391 100 Ft
Tempur Contur Supreme 21

Tempur Contur Supreme 21

Természetes alátámasztást, harmonikus alváskomfortot, rugalmasságot és lágyságot biztosító Tempur Original 21 matrac! Ez a TEMPUR matrac nemcsak magas és masszív, hanem lágy és rugalmas is! A TEMPUR matracok Original családját alkotó 22 cm magas emlékezőhab matrac kiváló azok számára, akik a TEMPUR klasszikus változatát kedvelik.
391 100 Ft
Tempur Cloud Supreme 21

Tempur Cloud Supreme 21

A Cloud Supreme matracok ötvözik a különleges TEMPUR anyagnak a test természetes alátámasztását nyújtó tulajdonságát# és az azonnali ellazulást biztosító egyedi lágyságot.A matrac a különleges módon kifejlesztett TEMPUR ES/extra soft lágy/ anyagból készül,amely a testnek azonnali ellazulást biztosít.
391 100 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.