Egyéb Tempur kiegészítő


Az alábbiakban a világhírű TEMPUR márka azon egyéb kiegészítő termékeit találhatja, melyek segítik a mindennapi életünket, legyen szó az otthonunkról, a munkánkról vagy a hobbinkról. Manapság már szinte mindent próbálunk a lehető legkomfortosabbá varázsolni, így ezek a termékek is igyekeznek ezt az igényünket kiszolgálni. Válogasson kedvére parktikus és komfortos termékeink között!


Tempur Sleep Mask

Tempur Sleep Mask

A TEMPUR már az otthonán kívüli pihenésre is gondol! A valódi TEMPUR memóriahab anyagösszetételű és gyengéd formatervezésű alvómaszk nem fog csalódást okozni! A TEMPUR Sleep Mask maximálisan leköveti és felveszi az arc formáját, a szem környéki területet puhán körülölelve!
7 250 Ft
Tempur bicikliülés huzat

Tempur bicikliülés huzat

A TEMPUR minden élethelyzetre gondol, és segíti Önt ezek minél komfortosabbá tételében! A TEMPUR Bicyclesaddle párna egy nélkülözhetetlen kiegészítő a biciklit vagy szobakerékpárt használók számára!
12 900 10 900 Ft
Tempur Teddy maci

Tempur Teddy maci

A TEMPUR az örök gyerekekre is gondol! A TEMPUR memóriahab anyagból készült puha Teddy maci kedves kis társa lehet gyermekének, vagy akár Önnek is! Alvás közben megölelni igazi boldogságot jelent! A TEMPUR Teddy Maci szép és kifinomult.
16 900 14 400 Ft
Tempur Travel párna

Tempur Travel párna

A TEMPUR Travel párna azoknak készült, akik maximalisták, és utazásaik során sem ismernek kompromisszumot az alvás terén! Ha Ön munkája vagy hobbija miatt sokat utazik, akkor különösen fontos lehet, hogy ne kelljen mindenhol az alvási körülményeknek kiszolgáltatva lennie.
23 900 20 300 Ft
Tempur Universal párna

Tempur Universal párna

A TEMPUR Universal párna igazán kiváló szolgálatot nyújt azoknak, akik egy kis extra kényelemre vágynak! Ez az univerzálisan használható, speciális félkör íves formázású kiegészítő párna könyedén elhelyezhető az adott testrész alá: ideális a térd alatt, a karoknál, a bokáknál, a csigolyák területén, és a nyaknál is.
23 900 20 300 Ft
Tempur utazó háttámasz

Tempur utazó háttámasz

A TEMPUR Lumbar Support párna íves kidolgozottságának köszönhetően könnyed ülést tesz lehetővé akár utazás közben is, gerincét optimális görbületben tartja! Anatómiailag ergonomikus alakjának révén óvja gerincét.
24 900 20 900 Ft
Tempur lábalátámasztó párna

Tempur lábalátámasztó párna

A TEMPUR Leg Spacer párna kifejezetten a lábak, bokák alátámasztására került kifejlesztésre, anatómiai kialakításának révén kiválóan illeszkedik a boka vagy a láb formájához. Képes tehermentesíteni a fáradt lábakat, a vénákat pihenteti, ezáltal javítja a láb vérkeringését.
24 900 21 100 Ft
Tempur Transit párna

Tempur Transit párna

A TEMPUR Transit párna nélkülözhetetlen alapfelszerelés manapság annak, aki utazásra adja a fejét! Legyen szó autóban, vagy tömegközlekedési eszközön történő utazásról, ne hagyja otthon ezt a formatervezett párnát! Nyaka mögé helyezve megtartja a nyakat és a fejet.
27 900 23 700 Ft
Tempur multifunkciós párna

Tempur multifunkciós párna

A TEMPUR Multi párna egy igazán sokoldalú kiegészítő párna, mellyel tetszés szerint alakítható ki a minél tökéletesebb alátámasztás a test kritikus pontjainál. Méreténél és kialakításánál fogva Ön könnyedén áthelyezheti akár egy éjszaka során is egy másik testtájékhoz, így elősegítve a minél pihentetőbb alvásélményt.
30 900 26 300 Ft
Tempur irodai szék háttámasz

Tempur irodai szék háttámasz

A TEMPUR Lumbar Support párna anatómiai alakjának révén óvja gerincét, és segít kiküszöbölni az ülőpozíció hátrányait! Magassága állítható, és a TEMPUR memóriahab anyag biztosítja a gerinc egészséges görbe ívének illeszkedését és optimális megtámasztását!
33 900 27 900 Ft
Tempur ékalakú ülőpárna

Tempur ékalakú ülőpárna

A TEMPUR Seat Wedge ékalakú párna egy jól megtervezett kiegészítő, használatának célja, hogy segíti enyhíteni a hátra nehezedő nyomást! Alakjának köszönhetően az ülésnél előretolja a medencét, segíti a hátat abban, hogy mindvégig egyenes maradjon.
40 900 34 900 Ft
Tempur Long Huge párna

Tempur Long Huge párna

A TEMPUR Long Hug párna egy több, mint egy méter hosszú, igazán sokoldalú ölelőpárna, mellyel biztosan még kényelmesebb lesz az alvás! Ideális akár dupla ágyon is. Használható bármely testrész alá, illetve megölelésével helyettesíti a túl kicsi és szabálytalan plüssállatokat.
57 000 48 500 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.