Tempur matracok


A TEMPUR egy nyitott cellás, viszkoelasztikus, nyomáskiegyenlítő és hőmérséklet-érzékeny anyag, amely képes a test pontos körvonalait követni. A TEMPUR memory foam a NASA fejlesztésében látott először napvilágot az 1970-es évek elején, és ma már több, mint 76 országban ismerik az emberek a kíváló kényelmet és támogatást, amit a TEMPUR márka nyújt. A poliuretán TEMPUR anyagban lévő millió számú nyitott cella precízen és finoman mozog, így ellennyomás nélkül nyújt teljes alátámasztást ott, ahol éppen szükség van rá. Olyan mikroklímát képes létrehozni, ami kedvezőtlen a baktréiumoknak, az atkáknak és egyéb, a háztartásokban fellelhető allergéneknek.


Tempur Topper 3.5 fedőmatrac

Tempur Topper 3.5 fedőmatrac

Praktikus, bárhová könnyedén szállítható TEMPUR fedőmatrac, hogy Önnek ne kelljen lemondania a tökéletes komfortérzetről sosem! Legyen szó akár hosszabb utazásról, nyaralásról, vagy éppen az otthoni ágy vált kényelmetlenné: a 3,5 cm vastagságű, levehető és mosható huzatú fedőmatrac nem fog csalódást okozni!
120 900 102 800 Ft
Tempur Original 15

Tempur Original 15

Szeretne egy megbízható luxus kategóriájú matracot, mely lehetővé teszi a maximális és személyreszabott komfort elérését alvás közben? A testforma követő kényelmet és forgolódás mentes elhelyezkedést ígérő Tempur Original 15 matraccal most megvalósíthatja vágyát!
267 400 Ft
Tempur Original 19

Tempur Original 19

Szeretne pihentető, szép álmokkal szőtt alvásélményeket? A kényelmes alvópozíciót és forgolódás mentes elhelyezkedést ígérő Tempur Original 19 matraccal most megvalósíthatja vágyát! A TEMPUR matracok Original családját alkotó 19 cm magas emlékezőhab matrac kiváló azok számára, akik a TEMPUR klasszikus változatát kedvelik.
320 700 Ft
Tempur Sensation 19

Tempur Sensation 19

A TEMPUR matracok Sensation családjába tartozó 19 cm magas emlékezőhab matrac azoknak készült, akik a középpontban szeretnek lenni és elvárják, hogy igényeik és elvárásaik mindig teljesüljenek! Ez a TEMPUR matrac stabil és strapabíró, mégis lágy és rugalmas is, mely sokoldalúság a jól megtervezett szerkezeti felépítésnek köszönhető.
320 700 Ft
Tempur Cloud 19

Tempur Cloud 19

Tökéletes összetétel, nyomáscsökkentés és ortopédiai hatások: mindezt jelenti a TEMPUR Cloud 19 matrac! A TEMPUR CLOUD matracok ötvözik a különleges TEMPUR-minőséget, azaz a természetes alátámasztást nyújtó tulajdonságát és az azonnali ellazulást biztosító egyedi lágyságot.
320 700 Ft
Tempur Original 21

Tempur Original 21

Természetes alátámasztást, harmonikus alváskomfortot, rugalmasságot és lágyságot biztosító Tempur Original 21 matrac! Ez a TEMPUR matrac nemcsak magas és masszív, hanem lágy és rugalmas is! A TEMPUR matracok Original családját alkotó 22 cm magas emlékezőhab matrac kiváló azok számára, akik a TEMPUR klasszikus változatát kedvelik.
379 000 Ft
Tempur Sensation 21

Tempur Sensation 21

Erről a matracról cask felsőkokokban lehet beszélni, hiszen rengeteg előnyös tulajdonságát felsorolni is nehéz feladat, íme néhány: fullortopédikus, formakövető, rugalmas, komfortos, gerinckímélő, luxuskategóriás, hypoallergén, elegáns huzatú stb.! A Tempur Sensation 21 csúcskategóriás luxusmatrac speciális testérzékelő funkcióval rendelkezik.
379 000 Ft
Tempur Cloud 21

Tempur Cloud 21

A Cloud matracok ötvözik a különleges TEMPUR anyagnak a test természetes alátámasztását nyújtó tulajdonságát# és az azonnali ellazulást biztosító egyedi lágyságot.A matrac a különleges módon kifejlesztett TEMPUR ES/extra soft lágy/ anyagból készül,amely a testnek azonnali ellazulást biztosít.
379 000 Ft
Tempur Sensation 25

Tempur Sensation 25

A TEMPUR egy nyitott cellás, viszkoelasztikus, nyomáskiegyenlítő és hőmérséklet-érzékeny anyag, amely képes a test pontos körvonalait követni. A poliuretán TEMPUR anyagban lévő millió számú nyitott cella precízen és finoman mozog, így ellennyomás nélkül nyújt teljes alátámasztást ott, ahol éppen szükség van rá.
430 400 Ft
Tempur Cloud 25

Tempur Cloud 25

A nyomáscsökkentés és ortopédiai alátámasztás tökéletes harmóniája.# A Cloud matracok ötvözik a különleges TEMPUR anyagnak a test természetes alátámasztását nyújtó tulajdonságát és az azonnali ellazulást biztosító egyedi lágyságot.A matrac a különleges módon kifejlesztett TEMPUR ES/extra soft lágy/ anyagból készül.
437 300 Ft
Tempur Sensation Breeze22

Tempur Sensation Breeze22

A Tempur Sensation Breeze 22 csúcskategóriás matrac speciális testérzékelő funkcióval rendelkezik, így az Ön mozdulataira kellőképpen reagál, ezzel biztosítva az észrevétlenül személyreszabott, minőségi alváskomfortot!
453 500 Ft
Tempur Cloud Breeze22

Tempur Cloud Breeze22

Ön kifejezetten rossz alvó vagy éppen kényes a matracklíma minőségére? Akkor ezt a matracot Önnek találták ki, hiszen azonnali pihentető hatással bír, amint elhelyezkedik rajta! Egyedülálló légáteresztő képességgel és hőmérsékletszabályózással rendelkezik.
453 500 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.