Sealy matracok


A Tempur anyag egy nyitott sejtszerkezetű, hőre érzékeny viszkoelasztikus hab, mely tökéletesen csökkenti a nyomáspontok által kialakult kellemetlen érzést. Eloszlatja a test által a matracra nehezedő nyomást. A Tempur a világ legnagyobb matracgyártója. Már az Ő tulajdonuk és így a Tempur csoporthoz tartozik a világ egyik legjobb matracait gyártó Sealy  és a Stearns & Foster.


Sealy Hybrid Style

Sealy Hybrid Style

299 900 Ft
 Sealy Hybrid Classic

Sealy Hybrid Classic

Nem fog hinni saját érzeteinek, ha kipróbálja ezt a matracot! A teljesen új technológiával kidolgozott 29 cm magas Hybrid Classic matrac ötvözi az Ön igényének megfelelően kialakított luxust és a legmodernebb alváskultúrának megfelelő éjszakai kényelmet!
349 900 Ft
Sealy Hybrid Plush

Sealy Hybrid Plush

Nem gondoltuk volna, hogy túl lehet szárnyalni a Hybrid Classic matracot, de a Hybrid Plush matracnak sikerült! Ez a matrac ugyanis még magasabb – már 32 cm! –, alkalmas akár mozgatható ágyrácshoz is, mivel felépítése maximalizálja a komfort memória gél és a titánium rugórendszer teljesítményét!
379 900 Ft
Sealy Hybrid Ultra Plush

Sealy Hybrid Ultra Plush

34cm magas luxus táskarugós-viscogél matrac.#A TEMPUR csoporthoz tartozó Sealy, Amerika legnagyobb és legismertebb matracgyártója.A Sealy Hybrid Ultra Plush, a Hybrid szériának a csúcsa. Azoknak lett tervezve és kivitelezve, akik ízlése abban bizonyul a legegyszerűbbnek, hogy mindenből a legjobbat szeretik!
469 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.