Hab matracok


Az egyik legdinamikusabban fejlődő matrac alapanyag a hideghab vagy más néven komforthab. A legfontosabb tulajdonságai közül megemlítendő a tökéletes légáteresztés a nyitott sejtszerkezetnek köszönhetően. Továbbá rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, és a legoptimálisabb súlyelosztásra képes anyag. Kiváló pontrugalmassággal rendelkezik, formakövető. A minőségi nagy sűrűségű hideghabokat hosszú élettartam jellemzi, nem deformálódnak el, hanem hosszú időn át megtartják eredeti alakjukat.


Student

Student

A Student habmatrac kifejezetten gyermekek, méghozzá iskolás korú gyermekek számára készült, ráadásul kétféle keménységű oldallal.
29 900 25 900 Ft
Casa

Casa

“Casa” matracunk, mely igazán kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű Eliocell hideghab matrac, hosszú élettartamával kitartó társa lesz az elkövetkező években.
39 900 29 900 Ft
Grandis K6

Grandis K6

A Grandis K6 15 cm vastagságú, kiváló hideghab-kókusz matrac nem okoz sem meglepetést, sem csalódást: egyszerűen bírja a strapát!
44 900 37 900 Ft
Uni Koko

Uni Koko

A 15 cm vastagságú Uni Koko matrac különleges felépítése miatt Ön teljes kényelemben érezheti magát alvás közben, feltéve, ha az extra kemény fekvőfelület híve.
39 900 Ft
Caorle

Caorle

A “Caorle” névre hallgató, kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű hideghab matrac hosszú élettartamával kitartó társa less az elkövetkező években! Ezt a 20 cm magas, hideghab matracot 32kg/m3 sűrűségű, feszes tartású Eliocell hideghab alkotja.
49 900 39 900 Ft
Tevere 16

Tevere 16

A Tevere 16 matrac azok számára készült, akik egy kedvező ár-érték arányú kemény felületű habmatracra vágynak, és fontos számukra az egészséges alátámasztás a gerincük és testük védelme érdekében.
49 900 39 900 Ft
Callista matrac

Callista matrac

20 cm vastag vákuumcsomagolt Eliocell hideghab matrac, mely 7 ortopéd zónával van ellátva. A nyitott sejtszerkezetű Eliocell hidgehab kiváló légáteresztést, formatartást és pontos nyomáselosztást biztosít.
57 900 49 900 Ft
Tevere 20

Tevere 20

Ha egy kedvező ár-érték arányú kemény felületű habmatracot keres, és fontos az Ön számára a kiváló nyomáselosztás és egészséges gerincvédő alátámasztás, akkor ez a 20 cm magas matrac a megfelelő választás.
58 900 49 900 Ft
Teverero

Teverero

A Teverero matrac azok kedvence lesz, akik szeretik a komplexitást: ez a matrac nagyrugalmasságú HR hideghab maggal rendelkezik, melyet Eliocell hideghab rétegek vesznek körül.
69 900 54 900 Ft
Proergo Viola  Hard-Soft

Proergo Viola Hard-Soft

A Proergo Viola Hard-Soft matrac azok számára készült, akik változó igényeket támasztanak a matrac keménységét illetően, valamint tökéletes alátámasztású matracot keresnek.
69 900 55 900 Ft
Proergo Blue Hard-Soft

Proergo Blue Hard-Soft

A Proergo Blue Hard-Soft matrac azok számára készült, akik változó igényeket támasztanak a matrac keménységét illetően. A matrac egyik oldala ugyanis kemény, a másik puhább fekvőfelületet biztosít,
73 900 58 900 Ft
PrimaZone HR

PrimaZone HR

A Primazone HR matrac kiváló választás azoknak, akik prémium minőségű, klasszikus és egyúttal gerinckímélő tulajdonsággal rendelkező matracra vágynak!
69 900 59 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.