Fenyő ágykeretek


A fenyő bútorok hangulata egyedi melegséget visz otthonába! Válogasson minőségi borovi fenyőből készült ágykereteink közül! A fenyő a puhafák közül jelenleg is a legelterjedtebb fafajta, hiszen könnyű és költséghatékony megmunkálás, maximális alakíthatóság jellemzi. A fenyő alapanyag rendkívül sokoldalúan felhasználható, és alakíthatósága révén a végeredménynek csak egyediségünk és fantáziánk szabhat határt. 


368. fenyő ágykeret

368. fenyő ágykeret

Kevés a hely otthon? Vagy a nyaralóba keres ágyat? Esetleg a gyerekszobába? Ideális választás a valódi borovi fenyőből készült, 368. sorszámra hallgató, nagyon kedvező árfekvésű. Az ágykeret felépítésében a lehető legegyszerűbb vonalvezetést követi, a fejvégén található formai kialakítás azonban feldobja, és egyedi stílust kölcsönöz neki.
37 900 Ft
378. fenyő ágykeret

378. fenyő ágykeret

Kevés a hely a hálószobájában, ráadásul Ön szereti a borovi fenyő bútorokat? Akkor tökéletes választás a 378. sorszámra hallgató, valódi borovi fenyőből gyártott ágykeret! Az ágykeret ráadásul nagyon kedvező árfekvésű, és többféle méretben is kapható.
39 900 Ft
Miláno fenyő ágykeret

Miláno fenyő ágykeret

A Milánó ágykeretet azoknak ajánljuk, akik a hagyományos, egyszerű formatervezés iránt éreznek vonzalmat. Ha Ön szeertne egy egyszerű és mégis kifinomult szépségű fa ágyat, válassza a Milánó ágykeretet!
40 900 Ft
Réka fenyő ágy

Réka fenyő ágy

Ha Ön egy megbízható, igényes esztétikai kialakítású tömörfa ágyat szeretne, akkor válassza a Réka ágykeretünket, mely magas minőséget képviselő, akár beépített gázrugós ágyneműtartóval is rendelhető ágykeret.
40 900 Ft
Claudia fenyő ágy

Claudia fenyő ágy

Szolid vonalvezetésű fenyő ágykeret akár egyedi méretben is! A Claudia ágykeret kiváló választás azok számára, akik egy teljesen egyszerű, szolid megjelenésű ágyat keresnek. Legyen szó gyerekszobáról vagy hálószobáról, ez az ágy bárhol megállja a helyét!
40 900 Ft
Monori fenyő ágy

Monori fenyő ágy

A Monori ágykeret lekerekített ágyvégei, és a szerkezeti stabil felépítése egységes harmóniát nyújt hálószobájának! Ha szereti a könnyed, fiatalos és kiegyensúlyozottságot sugalló bútorokat, akkor ez az Ön ágykerete!
40 900 Ft
348. fenyő ágykeret

348. fenyő ágykeret

Valódi borovi fenyőből készült, 348. sorszámra hallgató, rendkívül kedvező árfekvésű ágykeret letisztult és kecses kialakítással! Az ágykeret összességében nagyon kecses, fejvége egyszerű és decens formavilágot tükröz a függőleges oszlopos kialakítással.
42 900 Ft
388. fenyő ágykeret

388. fenyő ágykeret

Kifinomult ízlésvilággal rendelkezik? Szeretné egy kicist elegánsabbá tenni hálószobáját? Ebben segíthet a minőségi borovi fenyőből gyártott 388. ágykeret! Az ágykeret továbbá kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik, többféle méretben is kapható.
42 900 Ft
328. fenyő ágykeret

328. fenyő ágykeret

A 328. sorszámmal ellátott borovi fenyőből készült, egyszerű és mégis esztétikus kivitelű, rendkívül kedvező árfekvésű ágykeret tökéletes választás a naturlaisztikusság kedvelőinek! Az ágykeret fejvége és lábvége egyszerű és mégis frappáns téglalap osztású design-nal készült.
44 900 Ft
Florida franciaágy

Florida franciaágy

Az egzotikus hangulatot leheletnyi módon érzékeltető Florida ágy kiváló azok számára, akik egy egyszerű, de mégsem átlagos ágyra vágynak! Akár franciaágy méretekben, akár egyszemélyes méretben is központi bútoreleme lehet hálószobájának!
45 900 Ft
Béci fenyő ágy

Béci fenyő ágy

Határozott vonalvezetésű fenyő ágykeret akár egyedi méretben is! A Béci ágykeret kiváló választás azok számára, akik egy minőségi fa ágykeretet szeretnének, mely formavilágát tekintve masszív megjelenésű, tipikus fejvég-lábvég kialakítású.
53 900 Ft
Genova fenyő ágy

Genova fenyő ágy

Fiatalos enteriőrbe szeretne ágyat választani? Akkor ne keresgéljen tovább, válassza a Genova névre hallgató ágykeretünket! A legújabb trendeknek is megfelelő, igényesen kidolgozott ágykeret tömör gőzölt fenyőfából készült, így teljesen természetes anyagból tevődik össze, ami kiemelten fontos a hálószobában.
53 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.