Bonell rugós matracok


A bonellrugó a legrégebbi és legelterjedtebb rugófajta. A jó minőségű bonellrugós matrac megbízható, hosszú élettartalmú edzett acélból készül. A bonellrugós matrac gyártása során összefűzik a többszáz különálló térhálóba rendezett tölcsér alakú rugótestet, így garantálva a hosszú élettartamot akár intenzív igénybevétel mellett is. A rugók között elhelyezett rugalmas hideghab megerősítések garantálják a tökéletes alátámasztást és minimálisra csökkentik a nagy méretű matracoknál az áthullámzást.


Popular flex

Popular flex

A Popular Flex matrac 15 cm vastagságával és erősített rugórendszerével garantálja a kényelmes és pihentető alvásélményt. Huzata vastagon steppelt, puha tapintású, bőrbarát összetételű és jó légáteresztő képességgel rendelkezik.
39 900 Ft
Popular flex-5

Popular flex-5

A Popular Flex-5 matrac 15 cm vastagságával és erősített rugórendszerével garantálja a kényelmes és pihentető alvásélményt. A deréktájon elhelyezett 5 db ortopédzóna a derékfájósok számára igazi megváltás: a deréknál jelentkező feszülést az ortopédzónák eloszlatják, és a kellő nyomáskiegyenlítés miatt a derékrésznél megfelelő alátámasztást kap testünk.
42 900 Ft
Experience Bonell

Experience Bonell

Az Experience Bonell matracot azoknak ajánljuk, akik alváskomfortjuk eléréséhez a kemény matracot részesítik előnyben, szeretik az erős alátámasztást, és nem tűrik a “süppedős” felületeket. Ez a 22 cm magas ortopédzónás bonellrugós matrac, összesen 5 zónával és oldalanként 4-4cm magas rugalmas open cell hideghab kényelmi réteggel rendelkezik.
49 900 Ft
Arita

Arita

Az Arita matrac ötvözi a memory hab és a bonellrugó előnyeit, így biztosítva a legmagasabb kényelmi szintet az éjszakai regenerálódáshoz. A megfelelő gerinctámaszt 7 zóna biztosítja, a mélyen fekvő habréteg pedig elősegíti a véráramlást és minimalizálja a gerincre és a hátizületekre ható nyomást.
77 900 Ft
Western

Western

Mostantól alig várja majd, hogy ágyba bújjon! A luxushotelek szobáit idéző 26 cm magas Western matrac feszesen kemény fekvőfelületével, komfortos hideghab kényelmi rétegével és varázslatosan selymes kasmír huzatával mély, pihentető álmot ígér!
84 900 Ft
Victoria

Victoria

Ha Ön a keményebb matrac híve, de a kényelmes felületet kedveli, netán érzékeny a gerince vagy a dereka, akkor kiváló választást nyújt ez a rugós-hideghabos kombinált matrac. A multizónás bonellrugók biztosítják a megfelelő keménységet és a stabil tartást, deréktájékon erőteljesebb alátámasztással.
123 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.